Τσάκωσαν φυγόδικο παραστρατιωτικής οργάνωσης στα κατεχόμενα

Τσάκωσαν φυγόδικο παραστρατιωτικής οργάνωσης στα κατεχόμενα

Τον φυγόδικο με τα αρχικά Η.Ε που είχε συλληφθεί με την κατηγορία της συμμετοχής στην ιδιωτική στρατιωτική δομή της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, FETÖ/PDY, συνέλαβε στα κατεχόμενα ειδική ομάδα της αντιτρομοκρατικής διεύθυνσης Μερσίνης με την «αστυνομία» του ψευδοκράτους. 

Όπως μεταδίδουν τ/κ ιστοσελίδες, ο φυγόδικος οδηγήθηκε ήδη στην Μερσίνη.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE