Μας 'αποτελείωσε' ο Κοινοταρχης για το Viral ομοίωμα στην Ξυλοφάγου - 'Δίπλα θα ψήνονται πατάτες τηγανιτές , οφτές' - ΒΙΝΤΕΟ

Μας 'αποτελείωσε' ο Κοινοταρχης για το Viral ομοίωμα στην Ξυλοφάγου -  'Δίπλα θα ψήνονται πατάτες τηγανιτές , οφτές'  - ΒΙΝΤΕΟ

Το έργο είναι ημιτελές.., αναφέρει ο Κοινοτάρχης Ξυλοφάγου -πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ- Γεώργιος Τάσου, ως απάντηση σε όσους έσπευσαν να το σχολιάσουν με ευφανταστους τρόπους.

Μάλιστα καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι στον Νικήτα Κυριάκου, μιλώντας για το ομοίωμα πατάτας που έγινε Viral, ανέφερε ότι όλα αυτά τα σχόλια είναι διαφήμιση για το χωριό. 

Πέρα του ότι το ομοίωμα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο κ.Τάσου ανέφερε πως θα γίνουν αρκετές προσθήκες, και μια απο αυτές θα είναι η λειτουργία περιπτέρου που θα ψήνει δίπλα απο το ομοίωμα πατάτες τηγανιτές και οφτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE