Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Ενα αγαπητό παλικάρι απο την Πάφο , έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 χρονών.

Ο Στεφανής απο τα Κούκλια όπως ήταν γνωστός σε όλη την Πάφο, ο Στέφανος Στεφάνου έφυγε μόλις σε ηλικία 44 χρονών βυθίζοντας κυριολεκτικά τη γενέτειρά του αλλά και την Πάφο ολόκληρη στο πένθος.

Άλλος ένας νέος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 44 ετών, νικημένος από την ανίατη ασθένεια.

Ο Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών, τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο και τα ξημερώματα Τρίτης έφυγε απο τη ζωή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE