Έκπληξη Μ. Μουσιούττα για δηλώσεις Λουκαΐδη αναφορικά με τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών - 'Ας φροντίσει τα του οίκου του'

Έκπληξη Μ. Μουσιούττα για δηλώσεις Λουκαΐδη αναφορικά με τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών - 'Ας φροντίσει τα του οίκου του'

Έκπληξη για τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη αναφορικά με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών εξέφρασε το Βουλευτής της ΔΗΠΑ- Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων Μαρίνος Μουσιούττας.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μουσιούττας είπε ότι αναφορικά με την μη εγγραφή του θέματος για τα Pandora Papers που είχε προτείνει το ΑΚΕΛ, ο κ. Λουκαΐδης αντί να μέμφεται την κοινοβουλευτική του ομάδα που δεν παρευρέθηκε στη συνεδρία για να στηρίξει τη θέση τους, δίνει απρεπείς χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους γιατί είτε είχαν αντίθετη από τη δική του άποψη, είτε απείχαν της ψηφοφορίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE