Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Η Άγκνες Τίροπ σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 26α της γενέθλια... Όμως το νήμα της ζωής της πρωταθλήτριας από την Κένυα κόπηκε άδοξα και βίαια καθώς βρέθηκε δολοφονημένη με το σώμα της γεμάτο μαχαιριές.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της.

Η Τίροπ κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε γράψει ιστορία το 2015 όταν σε ηλικία 20 ετών είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (η δεύτερη νεότερη αθλήτρια μετά την Ζόλα Μπαντ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE