Γιάννης Σπαλιάρας: Αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Ανδρέα Ηλία που έφυγε σε ηλικία 44 ετών

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Ανδρέα Ηλία που έφυγε σε ηλικία 44 ετών

strong>Συγκινούν οι αναρτήσεις από τους φίλους του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Ηλία, που έφυγε τα ξημερώματα, σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, σε ηλικία 44 ετών.

Γνωστός ως Ανδρέας Red Bull, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάφο αλλά και σε όλη την Κύπρο, καθώς δούλευε στην ομώνυμη εταιρεία.

a href="https://lifenewscy.tothemaonline.com/giannis-spaliaras-apochaireta-ton-kollito-toy-filo-andrea-ilia-poy-efyge-se-ilikia-44-eton/" target="_blank">Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE