Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 33χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από χρυσοχοείο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν τους δείξει διάφορα κοσμήματα.

Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE