Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 33χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από χρυσοχοείο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν τους δείξει διάφορα κοσμήματα.

Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE