Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα που φέρεται να έκλεψαν ανυποψίαστη γυναίκα στη Λευκωσία

Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα που φέρεται να έκλεψαν ανυποψίαστη γυναίκα στη Λευκωσία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον τεσσάρων προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 29, 28, και 22 ετών και ένα άνδρα 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι της ενώ βρισκόταν σε χώρο εστίασης στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι τέσσερις ανακόπηκαν για έλεγχο στην πλατεία Ελευθερίας, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE