Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 29, 28, και 22 ετών και ένα άνδρα 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι της ενώ βρισκόταν σε χώρο εστίασης στη Λευκωσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε για βόλτα στην Λευκωσία και την ξάφρισαν - Εντοπίστηκε παρέα φορτωμένη με χρήματα
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι τέσσερις ανακόπηκαν για έλεγχο στην πλατεία Ελευθερίας, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




