Διερευνά εμπρησμό του οχήματος που ήταν σταθμευμένο στις Καμάρες η Αστυνομία

Διερευνά εμπρησμό του οχήματος που ήταν σταθμευμένο στις Καμάρες η Αστυνομία

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε στις 840 χθες το πρωί σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Καμάρες στην Λάρνακα. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες στις 840 το πρωί ξέσπασε φωτιά σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Καμάρες στην Λάρνακα.
 
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και πυροσβεστικό όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατέσβησαν την πυρκαγιά. 
 
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία μέχρι την διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς. 
 
Την έρευνα διενήργησαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και κατέδειξε ότι πρόκειται για εμπρησμό. 
 
Το όχημα η αξία του οποίου ήταν 800 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE