Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Συμφόρηση της τροχαίας κίνησης πατατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Άγιο Σιλά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης τεσσάρων αυτοκινήτων, που σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί της Πέμπτης.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Τα τέσσερα οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητόδρομου, με τις δύο λωρίδες του δρόμου να είναι ανοιχτές για την κυκλοφορία.

Ωστόσο λόγω της τροχαίας συμφόρησης και των εξετάσεων που γίνονται από μέλη της Αστυνομίας για τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Δύο πρόσωπα έχουν προληπτικά παραληφθεί από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE