Γωγώ Αλεξανδρινού: Η μικρή της κόρη κουρεύτηκε και χάρισε τα μαλλιά της στο Καραϊσκάκειο (Φώτος)

Γωγώ Αλεξανδρινού: Η μικρή της κόρη κουρεύτηκε και χάρισε τα μαλλιά της στο Καραϊσκάκειο (Φώτος)

Δες την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Σε μια τρυφερή ανάρτηση προχώρησε σήμερα Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία αφορά τις κόρες της, Μαρία και Χριστίνα.

Συγκεκριμένα οι μικρές επισκέφθηκαν σήμερα το κομμωτήριο για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, με τη μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας και του Χαράλαμπου Προύντζου, να προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE