Συναγερμός στην Ελλάδα - Αγνοείται 70χρονος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Συναγερμός στην Ελλάδα - Αγνοείται 70χρονος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για έναν ηλικιωμένο που αγνοείται στην Εύβοια. Πρόκειται για 70χρονο από το χωριό Στουπαίους του Δήμου Καρύστου, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή. Βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας - S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Την ίδια ώρα επαυξημένη είναι η επάνδρωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας για παν ενδεχόμενο.

Πηγή:eviathema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE