Συναγερμός στην Ελλάδα - Αγνοείται 70χρονος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Συναγερμός στην Ελλάδα - Αγνοείται 70χρονος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για έναν ηλικιωμένο που αγνοείται στην Εύβοια. Πρόκειται για 70χρονο από το χωριό Στουπαίους του Δήμου Καρύστου, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή. Βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας - S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Την ίδια ώρα επαυξημένη είναι η επάνδρωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας για παν ενδεχόμενο.

Πηγή:eviathema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE