Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή σε χρυσοχοείο - Αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή σε χρυσοχοείο - Αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε νέα σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, για υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο, που διαπράχθηκε στις 11/10/2021, στην επαρχία Λευκωσίας. 

Πρόκειται για 50χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κοσμήματα.

Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών έχει ήδη συλληφθεί και τελεί υπό εξαήμερη κράτηση, ενώ άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.