Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος για αυτονόμηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος για αυτονόμηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Αυτονομείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Νιόβης Παρισινού, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως από σήμερα τεθεί σε ισχύ ο περί Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νόμος του 2021 που αφορά την αυτονόμηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Εξάλλου, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τους εξής διορισμούς: Επικεφαλής Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου ο Δρ. Παύλος Δράκου, Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος στον Ενιαίο Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως η κα.Βαλεντίνα Γεωργιάδου, Πρόεδρος Δημοσιονομικού Συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Περσιάνης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE