Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος για αυτονόμηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος για αυτονόμηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Αυτονομείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Νιόβης Παρισινού, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως από σήμερα τεθεί σε ισχύ ο περί Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νόμος του 2021 που αφορά την αυτονόμηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Εξάλλου, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τους εξής διορισμούς: Επικεφαλής Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου ο Δρ. Παύλος Δράκου, Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος στον Ενιαίο Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως η κα.Βαλεντίνα Γεωργιάδου, Πρόεδρος Δημοσιονομικού Συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Περσιάνης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE