Ο Μπιλ Κλίντον αναρρώνει στο νοσοκομείο από λοίμωξη

Ο Μπιλ Κλίντον αναρρώνει στο νοσοκομείο από λοίμωξη

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον παραμένει υπό νοσηλεία σε νοσοκομείο της Καλιφόρνιας σήμερα, όπου αναρρώνει από μια λοίμωξη, που δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή του.


O 75χρονος Κλίντον εισήχθη στο πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Irvine την Τρίτη το βράδυ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του. Ο Κλίντον "αναρρώνει", δήλωσε στο Reuters, προσθέτοντας ότι "Είναι καλά, αστειεύεται και γοητεύει το προσωπικό του νοσοκομείου".

Ο Μπιλ Κλίντον μπήκε στο νοσοκομείο, με συμπτώματα κόπωσης και του έχουν χορηγηθεί ενδοφλεβίως τόσο αντιβιοτικά όσο και υγρά, ανέφεραν οι γιατροί του. Το CNN μετέδωσε πως οι γιατροί του πιστεύουν ότι ο Κλίντον είχε κάποια λοίμωξη του ουροποιητικού, η οποία επεκτάθηκε στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η σύζυγός Χίλαρι Κλίντον βρισκόταν στο νοσοκομείο χθες το βράδυ και αργότερα εθεάθη να αποχωρεί. Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να μιλήσει με τον πρώην πρόεδρο αργότερα σήμερα, είπε σε δημοσιογράφους ένας εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE