Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσωστών - Έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου που κόντεψε να πνιγεί

Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσωστών - Έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου που κόντεψε να πνιγεί

Σωτήρια ήταν η επέμβαση των ναυαγοσωστών σε παραλία της Πάφου σήμερα (16/10). 

Κοντά στις 12 το μεσημέρι, ναυαγοσώστης έκανε περιπολία σε παραλιακό πεζόδρομο, όπου εντόπισε λουόμενο τουρίστα ηλικίας περίπου 70 χρόνων να βυθίζεται στο νερό.

Σύμφωνα με τον «Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό 'Ομιλο "Κινύρα" Πάφου» η παρατηρητικότητα και η πρόληψη σώζει ζωές, αφού «άμεσα ο ναυαγοσώστης σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία Water Sports ρυμούλκησαν τον πάσχοντα στη στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες», σώζοντάς του ουσιαστικά τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.