Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Θράσος να το πούμε; Ειρωνεία; Απόγνωση; Η ουσία είναι πως φτάσαμε στο σημείο οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στα σπίτια, να αφήνουν σημειώματα με τα παράπονά τους. Όπως ένας κλέφτης στην Ινδία, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι ενός κυβερνητικού αξιωματούχου.

 

Ο απατεώνας κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα και κάποια χρήματα που βρήκε μέσα, ωστόσο φαίνεται πως δεν του έφταναν και άφησε σημείωμα με τα… παράπονά του.

 Χρησιμοποιώντας ακόμα και το στυλό του κυβερνητικού, έγραψε: «Αφού δεν έχετε λεφτά μέσα, τι κλειδώνετε;».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE