Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Θράσος να το πούμε; Ειρωνεία; Απόγνωση; Η ουσία είναι πως φτάσαμε στο σημείο οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στα σπίτια, να αφήνουν σημειώματα με τα παράπονά τους. Όπως ένας κλέφτης στην Ινδία, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι ενός κυβερνητικού αξιωματούχου.

 

Ο απατεώνας κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα και κάποια χρήματα που βρήκε μέσα, ωστόσο φαίνεται πως δεν του έφταναν και άφησε σημείωμα με τα… παράπονά του.

 Χρησιμοποιώντας ακόμα και το στυλό του κυβερνητικού, έγραψε: «Αφού δεν έχετε λεφτά μέσα, τι κλειδώνετε;».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.