Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Θράσος να το πούμε; Ειρωνεία; Απόγνωση; Η ουσία είναι πως φτάσαμε στο σημείο οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στα σπίτια, να αφήνουν σημειώματα με τα παράπονά τους. Όπως ένας κλέφτης στην Ινδία, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι ενός κυβερνητικού αξιωματούχου.

 

Ο απατεώνας κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα και κάποια χρήματα που βρήκε μέσα, ωστόσο φαίνεται πως δεν του έφταναν και άφησε σημείωμα με τα… παράπονά του.

 Χρησιμοποιώντας ακόμα και το στυλό του κυβερνητικού, έγραψε: «Αφού δεν έχετε λεφτά μέσα, τι κλειδώνετε;».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.