Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Κλέφτης άφησε σημείωμα: «Αφού δεν έχετε λεφτά, τι κλειδώνετε;»

Θράσος να το πούμε; Ειρωνεία; Απόγνωση; Η ουσία είναι πως φτάσαμε στο σημείο οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στα σπίτια, να αφήνουν σημειώματα με τα παράπονά τους. Όπως ένας κλέφτης στην Ινδία, ο οποίος διέρρηξε το σπίτι ενός κυβερνητικού αξιωματούχου.

 

Ο απατεώνας κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα και κάποια χρήματα που βρήκε μέσα, ωστόσο φαίνεται πως δεν του έφταναν και άφησε σημείωμα με τα… παράπονά του.

 Χρησιμοποιώντας ακόμα και το στυλό του κυβερνητικού, έγραψε: «Αφού δεν έχετε λεφτά μέσα, τι κλειδώνετε;».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE