Η Αίγυπτος εκφράζει αλληλεγγύη προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες

Η Αίγυπτος εκφράζει αλληλεγγύη προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες

Την πλήρη αλληλεγγύη της εξέφρασε η Αίγυπτος προς την Ελλάδα για τις καταστροφικές πλημμύρες.  

 
«Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της Αιγύπτου προς τη φίλη κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώνονται στη χώρα, και οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα τον εκτοπισμό δεκάδων ανθρώπων, προκαλώντας παράλληλα σημαντικές υλικές ζημιές», τονίζει στην ανακοίνωσή του το αιγυπτιακό ΥΠΕΞ. 
 
«Η Αίγυπτος επιβεβαιώνει ότι στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας στην αντιμετώπιση αυτών των πλημμυρών και των απωλειών που άφησαν πίσω τους, εκφράζοντας εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας και του λαού της να ξεπεράσουν αυτές τις συνθήκες και να περιορίσουν τις επιπτώσεις τους», καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.