Μετά από 22 μήνες, τελέστηκε η λειτουργία στον κατεχόμενο Απ. Βαρνάβα

Μετά από 22 μήνες, τελέστηκε η λειτουργία στον κατεχόμενο Απ. Βαρνάβα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα, στην Έγκωμη Αμμοχώστου, η πρώτη Θεία Λειτουργία του τρέχοντος έτους.


Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου αναφέρει ότι μετά παρέλευση 22 μηνών,  λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Καθηγούμενός της Αρχιμανδρίτης Ιωάννης, όσο και άλλοι κληρικοί και λαϊκοί, έφτασαν το πρωί στην υπό τουρκική κατοχή Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα, για να τελέσουν την πρώτη Θεία Λειτουργία του 2021.

Την ακολουθία του όρθρου τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Πέτρο Παπαϊωάννου, ενώ πριν το τέλος της ορθρινής ακολουθίας και την έναρξη της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία, για τους εορτάζοντες.

Οι πιστοί διακομίστηκαν νωρίς το πρωί στην Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα  με λεωφορεία από τις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE