Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου υπενθυμίζει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παιδίατρος, Έλλη Σιάμα, η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό τονίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του covid-19 δεν επηρεάζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων της εφηβικής ηλικίας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας κλπ).

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE