Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου υπενθυμίζει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παιδίατρος, Έλλη Σιάμα, η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό τονίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του covid-19 δεν επηρεάζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων της εφηβικής ηλικίας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας κλπ).

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE