Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Πώς πρέπει να χορηγούνται τα άλλα εμβόλια της εφηβείας σε σχέση με αυτό του κορωνοϊού; - BINTEO

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου υπενθυμίζει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοιού μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παιδίατρος, Έλλη Σιάμα, η οποία πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό τονίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του covid-19 δεν επηρεάζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων της εφηβικής ηλικίας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας κλπ).

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE