Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο - Τέσσερα άτομα κινδύνεψαν στις Θαλασσινές Σπηλιές του Κάβο Γκρέκο

Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο - Τέσσερα άτομα κινδύνεψαν στις Θαλασσινές Σπηλιές του Κάβο Γκρέκο

Τέσσερα άτομα κινδύνεψαν σήμερα (17/10) στις θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντωνισμού Έρευνας και Διάσωσης, γύρω στις 3:45 το απόγευμα πληροφορήθηκε για το κίνδυνο που αντιμετώπιζαν τα τέσσερα άτομα.

Το ΚΣΕΔ, κατόπιν επικοινωνίας με την Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, έκτρεψε το ελικόπτερο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ παράλληλα κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, την ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ, καθώς και ναυαγοσώστες του Δήμου Αγία Νάπας.

Τα τέσσερα άτομα αφορούν ένα άντρα και τρεις γυναίκες Ουκρανικής καταγωγής ηλικίας 30 χρονών.

Ανασύρθηκαν από το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο, όπου κατόπιν επί τόπου εξέτασης από τους νοσηλευτές διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά, εξωτερικά τραύματα και πώς δεν ήταν αναγκαία η διακομιδή τους σε  Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE