Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση τεσσάρων προσώπων που κινδύνευσαν ενώ βρίσκονταν στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων που κινδύνευσαν στο νερό κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Ανασύρθηκαν από το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο, όπου κατόπιν επί τόπου εξέτασης από τους νοσηλευτές διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά, εξωτερικά τραύματα και πώς δεν ήταν αναγκαία η διακομιδή τους σε  Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE