Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση τεσσάρων προσώπων που κινδύνευσαν ενώ βρίσκονταν στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων που κινδύνευσαν στο νερό κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Ανασύρθηκαν από το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο, όπου κατόπιν επί τόπου εξέτασης από τους νοσηλευτές διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά, εξωτερικά τραύματα και πώς δεν ήταν αναγκαία η διακομιδή τους σε  Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE