Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων στις θαλασσινές σπηλιές - Ισχυροί άνεμοι έπνεαν στην περιοχή

Βίντεο από τη διάσωση τεσσάρων προσώπων που κινδύνευσαν ενώ βρίσκονταν στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των τεσσάρων ατόμων που κινδύνευσαν στο νερό κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Ανασύρθηκαν από το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο, όπου κατόπιν επί τόπου εξέτασης από τους νοσηλευτές διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά, εξωτερικά τραύματα και πώς δεν ήταν αναγκαία η διακομιδή τους σε  Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE