Επέμβαση καταρράκτη: "Έφυγε" από τη ζωή και δεύτερος ασθενής πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες

Επέμβαση καταρράκτη: "Έφυγε" από τη ζωή και δεύτερος ασθενής πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες

"Έφυγε" από τη ζωή άλλη μια ασθενής σήμερα (17/10) το πρωί μετά από ένα χρόνο ακριβώς που υπεβλήθη σε επέμβαση καταρράκτη σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία και είχε χάσει το ένα της μάτι.

Πρόκειται για την Χριστούλλα Στρατή, 79 ετών, η οποία αποτελεί το δεύτερο άτομο που πεθαίνει πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Στον ALPHA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μίλησε ο εγγονός της αποβιώσασας, Πάτερ Ραφαήλ.

"Και από την στιγμή που το πιστοποιητικό θανάτου, μου λέει πολυοργανική ανεπάρκεια και καρδιακή ανεπάρκεια, μπορώ κάλλιστα να βγάλω το συμπέρασμα και να πω ότι αυτό το ψυχολογικό και η μόλυνση που υπήρχε να επηρέασε τα ζωτικά της όργανα", είπε συγκεκριμένα.

Η οικογένεια και συγγενείς της 79χρονης, απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες καθώς και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

"Θα τους δικαιώσω και τους 8. Όσο ζω και αναπνέω με όλη μου την δύναμη, δεν θα επιτρέψω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να πουν ότι δεν δικαιώνονται αυτοί οι άνθρωποι", τόνισε ο Πάτερ Ραφαήλ.

Τέσσερις από τους οκτώ ασθενείς που υπεβλήθησαν σε αυτή την επέμβαση έχασαν την όραση τους ενώ οι άλλοι 4 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα μάτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE