Ομοίωμα βόμβας το ύποπτο αντικείμενο – Το τοποθέτησαν κάτω από όχημα πολυτελείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ομοίωμα βόμβας το ύποπτο αντικείμενο – Το τοποθέτησαν κάτω από όχημα πολυτελείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το αντικείμενο που έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ομοίωμα βόμβας και όχι για αληθινό εκρηκτικό μηχανισμό.

Το ύποπτο αντικείμενο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας τοποθετήθηκε κάτω από όχημα πολυτελείας και εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. 

Από τις αρχικές έρευνες που διενήργησε ο πυροτεχνουργός διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι εξετάσεις στο σημείο συνεχίζονται.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE