Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος σε tweet του ισχυρίστηκε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος λαμβάνει έξτρα χρήματα από μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ.
Σημαίνει ότι πληρώνεται από τον προϋπολογισμό του Προεδρικού (και κάτι έξτρα από τα μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ), τάχα ως σύμβουλος του Προέδρου. Επειδή ήταν σε άλλη κλίκα από εκείνη που σήμερα ελέγχει την αυλή, τον έστειλαν του @christodulides στο ΥΠΕΞ, αρμόδιο… για τον ξένο Τύπο.
— MAKARIOS DROUSIOTIS (@makdrou) October 17, 2021
Ο αποσπασμένος Σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη στο ΥΠΕΞ, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι θα λάβει αγωγή λιβέλου για τις «φαντασιώσεις περί αμοιβής από κονδύλια της ΚΥΠ».
Αύριο θα λάβεις αγωγή λιβέλου για τις φαντασιώσεις σου περί αμοιβής μου από κονδύλια της ΚΥΠ. https://t.co/OL8wt1QCHm
— VictorasPapadopoulos (@PapadopoulosVic) October 17, 2021
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




