Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Οργανωμένη εγκληματική ομάδα που ενεργεί σε χώρες της Ευρώπης κρύβεται πίσω από τις ληστείες που σημειώθηκαν σε χρυσοχοείο της πρωτεύουσας.

Μετά από έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας έπειτα από τη σύλληψη 33χρονου στην Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μέλος εγκληματικής ομάδας, ο οποίος καταζητείται στη Αυστρία για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών καθώς και στην Γερμανία για άλλες 16 υποθέσεις παρόμοιας φύσεως.

Η εν λόγω ομάδα φαίνεται να χτυπά σε χρυσοχοεία κλέβοντας χρυσαφικά αποσπώντας την προσοχή των υπάλληλών με διάφορες προφάσεις.

Από τις έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, ενώ εκτιμάται πως μετά τη σύλληψη μελών τους έχουν διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE