Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Οργανωμένη εγκληματική ομάδα που ενεργεί σε χώρες της Ευρώπης κρύβεται πίσω από τις ληστείες που σημειώθηκαν σε χρυσοχοείο της πρωτεύουσας.

Μετά από έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας έπειτα από τη σύλληψη 33χρονου στην Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μέλος εγκληματικής ομάδας, ο οποίος καταζητείται στη Αυστρία για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών καθώς και στην Γερμανία για άλλες 16 υποθέσεις παρόμοιας φύσεως.

Η εν λόγω ομάδα φαίνεται να χτυπά σε χρυσοχοεία κλέβοντας χρυσαφικά αποσπώντας την προσοχή των υπάλληλών με διάφορες προφάσεις.

Από τις έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, ενώ εκτιμάται πως μετά τη σύλληψη μελών τους έχουν διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE