Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Οργανωμένη εγκληματική ομάδα που ενεργεί σε χώρες της Ευρώπης κρύβεται πίσω από τις ληστείες που σημειώθηκαν σε χρυσοχοείο της πρωτεύουσας.

Μετά από έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας έπειτα από τη σύλληψη 33χρονου στην Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μέλος εγκληματικής ομάδας, ο οποίος καταζητείται στη Αυστρία για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών καθώς και στην Γερμανία για άλλες 16 υποθέσεις παρόμοιας φύσεως.

Η εν λόγω ομάδα φαίνεται να χτυπά σε χρυσοχοεία κλέβοντας χρυσαφικά αποσπώντας την προσοχή των υπάλληλών με διάφορες προφάσεις.

Από τις έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, ενώ εκτιμάται πως μετά τη σύλληψη μελών τους έχουν διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE