Κατερίνα Στικούδη: Ο σύζυγός της αποκάλυψε ποιο όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Κατερίνα Στικούδη: Ο σύζυγός της αποκάλυψε ποιο όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Χθες το απόγευμα η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, δίνοντας πολύ μεγάλη χαρά και στον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη.

Σήμερα, λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης έκανε την πρώτη ανάρτηση για τον γιο του, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα του δώσουν. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε στορι στο Instagram μία αθλητική κοντομάνικη μπλούζα, η οποία είχε γραμμένο το όνομα «Βύρωνας».

Δείτε την ανάρτηση του Bαγγέλη Σερίφη:

Πηγή; protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.