Προσπάθησε να ξεφύγει από την Αστυνομία αλλά τελικά συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα - Χειροπέδες σε 34χρονο

Προσπάθησε να ξεφύγει από την Αστυνομία αλλά τελικά συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα - Χειροπέδες σε 34χρονο

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα για να σταματήσει, χωρίς αυτός να το πράξει και αφού ανέπτυξε ταχύτητα διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο οδηγός, ηλικίας 34 ετών, μετέβη στην Τροχαία Λεμεσού και αναγνωρίστηκε ως το άτομο που οδηγούσε το προαναφερόμενο όχημα.

Με τη γραπτή συγκατάθεση του, έγινε έρευνα στην οικία του, κατά την οποία ανευρέθηκαν 51 πλήρες φυσίγγια 9mm, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.