ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζουν οι καταγγελίες σε υποστατικά για παραβίαση των μέτρων - Δείτε ανά επαρχία

Συνεχίζουν οι καταγγελίες σε υποστατικά για παραβίαση των μέτρων - Δείτε ανά επαρχία

Σε 17 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.490 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 800 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και μια καταγγελία υποστατικού. Στη Λεμεσό 3 πολίτες καταγγέλθηκαν ύστερα από 192 ελέγχους.

Στη Λάρνακα μετά από 505 ελέγχους καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 2 υποστατικά ύστερα από 180 ελέγχους. Στην Αμμόχωστο 5 πολίτες καταγγέλθηκαν ύστερα από 428 ελέγχους και στη Μόρφου δεν υπήρξαν καταγγελίες ύστερα από 136 ελέγχους.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 218 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία ύστερα από 178 ελέγχους που πραγματοποίηση η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Επιπλέον, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 178 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Οι καταγγελίες αφορούσαν ως επί το πλείστων τη μη χρήση μάσκας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top