Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο
19.10.2021 - 13:34
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στο κέντρο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή Γερίου που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.
Από το σημείο όπου μαίνεται η πυρκαγιά ακούγονται εκρήξεις, ενώ σπεύδουν ενισχυτικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σε νεότερη ενημέρωση ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης Scrap Metal στην Βιομιχανική Γερίου.
Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Επαρχίας Λευκωσίας ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς καθώς η Πυροσβεστική προχώρησε με ανάκληση προσωπικού.
Για την πυρκαγιά ενημερώνονται και οι εμπλεκόμενες αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες όπως το Τμήμα Επιθεώρηση Εργασίας, Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πολιτική Άμυνα.
Φλέγεται για 18η μέρα η Μέση Ανατολή. «Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.