Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στο κέντρο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή Γερίου που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.

Από το σημείο όπου μαίνεται η πυρκαγιά ακούγονται εκρήξεις, ενώ σπεύδουν ενισχυτικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε νεότερη ενημέρωση ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης Scrap Metal στην Βιομιχανική Γερίου.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Επαρχίας Λευκωσίας ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς καθώς η Πυροσβεστική προχώρησε με ανάκληση προσωπικού.

Για την πυρκαγιά ενημερώνονται και οι εμπλεκόμενες αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες όπως το Τμήμα Επιθεώρηση Εργασίας, Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πολιτική Άμυνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE