Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο τρίτος ύποπτος για τη συμπλοκή στην επ. Αμμοχώστου

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο τρίτος ύποπτος για τη συμπλοκή στην επ. Αμμοχώστου

Υπό κράτηση με δικαστικό διατάγματα διάρκειας έξι ημερών τέθηκε σήμερα και ο τρίτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 23 ετών, που συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην επαρχία Αμμοχώστου.

Άλλοι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 23 ετών επίσης, τελούν ήδη υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα διάρκειας εφτά ημερών, που εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η συμπλοκή αριθμού προσώπων σημειώθηκε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στη λεωφόρο Αγίας Μαύρης, στην Αγία Νάπα. Κατά τη συμπλοκή, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν διάφορα επιθετικά όργανα όπως μαχαίρια, τσεκούρι και πέτρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE