Βολές και απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών: Αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια

Βολές και απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών: Αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια

Απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών και στο ΔΗΣΥ "αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια".

Αυτούσια η απάντηση:

Ο Υπουργός Οικονομικών και ο Δημοκρατικός Συναγερμός αντί να ρίχνουν τόνους μελάνι για να απαντούν κάθε φορά στο ΑΚΕΛ καλύτερο θα ήταν να βγουν από τα γραφεία τους και να δουν την πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αντί να γυρνούν στο παρελθόν από αδυναμία, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους δίνοντας λύσεις στο ζήτημα της ακρίβειας που ταλανίζει σήμερα τους πολίτες. Αν ήταν για τις τράπεζες, θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE