Βολές και απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών: Αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια

Βολές και απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών: Αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια

Απάντηση Χάρη Πολυκάρπου στον Υπ. Οικονομικών και στο ΔΗΣΥ "αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια".

Αυτούσια η απάντηση:

Ο Υπουργός Οικονομικών και ο Δημοκρατικός Συναγερμός αντί να ρίχνουν τόνους μελάνι για να απαντούν κάθε φορά στο ΑΚΕΛ καλύτερο θα ήταν να βγουν από τα γραφεία τους και να δουν την πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αντί να γυρνούν στο παρελθόν από αδυναμία, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους δίνοντας λύσεις στο ζήτημα της ακρίβειας που ταλανίζει σήμερα τους πολίτες. Αν ήταν για τις τράπεζες, θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE