Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κονγκό όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε σε ποτάμι

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κονγκό όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε σε ποτάμι

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε μέσα σε έναν ποταμό, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.


Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες στην επαρχία Κατάνγκα, ανέφερε σε μια ανακοίνωση το γραφείο του κυβερνήτη Ζακ Κιαμπούλα. Μονάχα δύο επιβάτες του φορτηγού επέζησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE