Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κονγκό όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε σε ποτάμι

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κονγκό όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε σε ποτάμι

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε μέσα σε έναν ποταμό, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.


Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες στην επαρχία Κατάνγκα, ανέφερε σε μια ανακοίνωση το γραφείο του κυβερνήτη Ζακ Κιαμπούλα. Μονάχα δύο επιβάτες του φορτηγού επέζησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE