«Βραχιολάκια» σε δυο 23χρονους από την Πάφο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

«Βραχιολάκια» σε δυο 23χρονους από την Πάφο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες βράδυ το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Πάφου και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο 23χρονους το όχημα των οποίων ανεκόπηκε σε έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου εντοπίστηκαν στο όχημα επτά γραμμάρια κάνναβης και ένα χαπάκι έκσταση .

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου  όπου ανακρινόμενοι παραδέχτηκε ο ένας εκ των δύο 23χρονων ότι τα είχε για δική του χρήση.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE