Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα, από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν κατά τις εργασίες της Συνόδου είναι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για αντιμετώπιση του COVID-19, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το Μεταναστευτικό, το Εμπόριο και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ. Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα συζητήσουν, επίσης, τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών της αύξησης των τιμών στον τομέα της Ενέργειας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει στις Βρυξέλλες, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE