Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα, από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν κατά τις εργασίες της Συνόδου είναι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για αντιμετώπιση του COVID-19, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το Μεταναστευτικό, το Εμπόριο και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ. Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα συζητήσουν, επίσης, τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών της αύξησης των τιμών στον τομέα της Ενέργειας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει στις Βρυξέλλες, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE