ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος: Εξέφρασε τη στήριξη του ΔΗΚΟ στον θεσμό Επιτρόπου ΚΟΑΠ

Παπαδόπουλος: Εξέφρασε τη στήριξη του ΔΗΚΟ στον θεσμό Επιτρόπου ΚΟΑΠ

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα στηρίξει τον θεσμό του Επιτρόπου του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) με όποιον τρόπο μπορεί σε αυτό το πάρα πολύ σημαντικό και κρίσιμο έργο για τη γεωργία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον νέο Επίτροπο του ΚΟΑΠ, Ανδρέα Κυπριανού.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ είναι ένας νευραλγικός θεσμός που στηρίζει τον τομέα της γεωργίας.

«Δεν καθορίζει πολιτική, προχωρά όμως σε πληρωμές που όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι χρήσιμες για τη λειτουργία του συγκεκριμένου τομέα της οικονομίας. Και σε μία δύσκολη περίοδο για την γεωργία είναι ένας θεσμός που έχει καταστεί ακόμη πιο σημαντικός», σημείωσε.
 
Εξάλλου, ανακοίνωση του ΚΟΑΠ αναφέρει πως στη συνάντηση ο κ. Κυπριανού ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, για τον ρόλο, το έργο και την αποστολή του ΚΟΑΠ.

Ο Επίτροπος εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία για στενή συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για το καλό της αγροτικής οικονομίας. Ευχαρίστησε επίσης, τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση που είχαν.

Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την γεωργική και αγροτική οικονομία, τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αιτητές και ιδιαίτερα τους τρόπους διευκόλυνσης του Κύπριου αγρότη, την πάταξη της αστυφιλίας, και γενικά τρόπους και μεθόδους για διευκόλυνση των αγροτών με σκοπό την πλήρη απορρόφηση όλων των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη γεωργία.
 
«Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε τη πλήρη στήριξη του, στον θεσμό του Επιτρόπου αλλά και την ικανοποίηση του ως προς την λειτουργία του οργανισμού. Επισήμανε, ότι θα υπάρχει πλήρες συνεργασία του Δημοκρατικού Κόμματος με τον Οργανισμό και τον Επίτροπο προσωπικά για επίτευξη των κοινών στόχων που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top