Επίσπευση εκτέλεσης ενταλμάτων αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Επίσπευση εκτέλεσης ενταλμάτων αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων και μείωση των οφειλών προς το κράτος, αποφασίστηκε να αναληφθούν σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπό την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, οι συστάσεις που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για την αδυναμία εκτέλεσης των ενταλμάτων συζητήθηκαν σε έκταση σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες υπό την κ. Δράκου με τη συμμετοχή του Αρχηγού Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων. 

«Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων και τη μείωση των οφειλών προς το κράτος που στο παρόν στάδιο ανέρχονται σε €284 εκ», αναφέρεται.

Αποφασίστηκε επίσης, προστίθεται, η σύγκληση σύσκεψης εντός 15 ημερών υπό την προεδρία της  Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με τη συμμετοχή όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός και να επιλυθούν τα επί μέρους προβλήματα στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE