Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30μ.μ., στις 19 Οκτωβρίου, 2021, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε υπάλληλο εταιρείας που εργαζόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, περιουσία του υποστατικού.

Ο υπάλληλος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE