Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30μ.μ., στις 19 Οκτωβρίου, 2021, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε υπάλληλο εταιρείας που εργαζόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, περιουσία του υποστατικού.

Ο υπάλληλος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE