Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30μ.μ., στις 19 Οκτωβρίου, 2021, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε υπάλληλο εταιρείας που εργαζόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, περιουσία του υποστατικού.

Ο υπάλληλος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE