Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30μ.μ., στις 19 Οκτωβρίου, 2021, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε υπάλληλο εταιρείας που εργαζόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, περιουσία του υποστατικού.

Ο υπάλληλος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE