Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τη ληστεία συνεργείου rapid test στη Λεμεσό – Επίθεση εναντίον υπαλλήλου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30μ.μ., στις 19 Οκτωβρίου, 2021, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε υπάλληλο εταιρείας που εργαζόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό και έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, περιουσία του υποστατικού.

Ο υπάλληλος, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE