Αρνητής έκανε μήνυση σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη: Απαιτούσε να τον κουρέψει ανεμβολίαστος χωρίς μάσκα

Αρνητής έκανε μήνυση σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη: Απαιτούσε να τον κουρέψει ανεμβολίαστος χωρίς μάσκα

Στην μήνυσή του αναφέρει πως η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου προσπάθησε να του επιβάλλει... «βασανισμό».

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κομμωτήριο στην Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν αρνητή της πανδημίας και τις... συνωμοσιολογικές απαιτήσεις του.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ένας άνδρας, πήγε σε κομμωτήριο της πόλης δίχως ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνδρας ήταν αρνητής και δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ενώ απαίτησε να τον κουρέψει και υπάλληλος του κομμωτηρίου η οποία θα έπρεπε να είναι ανεμβολίαστη και φυσικά... να μην φοράει μάσκα!

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE