Αρνητής έκανε μήνυση σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη: Απαιτούσε να τον κουρέψει ανεμβολίαστος χωρίς μάσκα

Αρνητής έκανε μήνυση σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη: Απαιτούσε να τον κουρέψει ανεμβολίαστος χωρίς μάσκα

Στην μήνυσή του αναφέρει πως η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου προσπάθησε να του επιβάλλει... «βασανισμό».

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κομμωτήριο στην Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν αρνητή της πανδημίας και τις... συνωμοσιολογικές απαιτήσεις του.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ένας άνδρας, πήγε σε κομμωτήριο της πόλης δίχως ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνδρας ήταν αρνητής και δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ενώ απαίτησε να τον κουρέψει και υπάλληλος του κομμωτηρίου η οποία θα έπρεπε να είναι ανεμβολίαστη και φυσικά... να μην φοράει μάσκα!

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE