Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Υπόθεση απειλών εναντίον 35χρονης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα , 35χρονη κατήγγειλε στις Αρχές ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 με 15 Οκτωβρίου άνδρας μετέβη στην οικία της και την απειλούσε.

Ο 29χρονος Ελληνοκύπριος απαιτούσε από την 35χρονη γυναίκα να του δώσει το ποσό των 4500 ευρώ που όπως της έλεγε του χρωστούσε ο σύζυγος της. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 35χρονης εκτίει ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών.

Μέλη της Αστυνομίας εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 29χρονου όπου χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το απόγευμα τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE