ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν πιστόλι, σφαίρες και κινητό που έκρυψε ο Αζέρος στα κατεχόμενα – Ελληνοκύπριος τον είχε δει να τα κρύβει

Εντοπίστηκαν πιστόλι, σφαίρες και κινητό που έκρυψε ο Αζέρος στα κατεχόμενα – Ελληνοκύπριος τον είχε δει να τα κρύβει

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» παρουσιάστηκαν τεκμήρια για την υπόθεση του 38χρονου Αζέρου, που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, Ελληνοκύπριος που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Αζέρο στα κατεχόμενα τον είχε δει να κρύβει κάποιες σακούλες σε μηχανισμό κλιματισμού στο ξενοδοχείο. Τότε ο ίδιος δεν έδωσε σημασία, ωστόσο όταν άκουσε για τη σύλληψη του εντόπισε τα κρυμμένα σακούλια τα οποία τελικά περιείχαν όπλο, κινητό τηλέφωνο και σφαίρες.

Ο Ελληνοκύπριος ήρθε σε επικοινωνία με την εφημερίδα έτσι ώστε να μεσολαβήσει να παραδοθούν τα τεκμήρια στις Αρχές, έτσι και έγινε.

Νέος κύκλος ερευνών

Με τα νέα τεκμήρια που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, αρχίζουν νέο κύκλο ερευνών καθώς θα υποβάλουν σε εξετάσεις το πιστόλι που εντοπίστηκε αλλά και τα δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι αυτό είναι το τέταρτο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποίησε ο Αζέρος κατά τη δράση του.

Έρευνες έχουν διενεργηθεί και σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, το οποίο είχε ενοικιάσει ο 38χρονος με τους ανακριτές να εστιάζουν στο οπτικογραφημένο υλικό της πολυκατοικίας για να διαφανούν οι κινήσεις του και κατά πόσο είχαν επισκεφθεί το διαμέρισμα άλλα πρόσωπα.

Από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι και σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις προσώπων που είχαν συνεργαστεί με τον ύποπτο εκτελεστή.

Εκ νέου στο Δικαστήριο

Ξανά στο δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα ο 27χρονος από το Πακιστάν, που είχε συλληφθεί ως συνεργός του Αζέρου αφού από έλεγχο στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα φάνηκε πως ήταν το πρόσωπο με το οποίο είχε επικοινωνία, ενώ του είχε προμηθεύσει μπουφάν με επιγραφή εταιρείας delivery, το οποίο πιστεύετε ότι ο Αζέρος θα χρησιμοποιούσε για να διακινείτε με ελευθερία στην περιοχή της Έγκωμης όπου ήταν και ο στόχος του.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα οδηγηθεί κα ο 38χρονος εκ νέου στο δικαστήριο για ανανέωση της προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστικές διαδικασίες πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών καθώς πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού τα μέχρι στιγμής στοιχεία κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top