Πέταξε το μαχαίρι και κατέβηκε από τον πάσσαλο ο άντρας στη Λεμεσό

Πέταξε το μαχαίρι και κατέβηκε από τον πάσσαλο ο άντρας στη Λεμεσό

Λήξη συναγερμού σήμανε στη Λεμεσό, αφού ο Ελληνοκύπριος που είχε ανέβει σε πάσσαλο γηπέδου πείστηκε και τελικά κατέβηκε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, άντρας είχε σκαρφαλώσει κρατώντας μαχαίρι και δεν δεχόταν να κατέβει.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να πείσουν τον άντρα να πετάξει το μαχαίρι χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο, το οποίο θα μεταφέρει τον εν λόγω πολίτη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE