Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοβερό ατύχημα σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας RUST.

Μία γυναίκα 42 χρονών έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας 41 χρονών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, από λανθασμένη χρήση όπλου που έριχνε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στην Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Τα δύο θύματα ήταν μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου και εργάζονταν την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου η 42χρονη κατέληξε ενώ ο 41χρονος νοσηλεύεται στην εντατική.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE