Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοβερό ατύχημα σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας RUST.

Μία γυναίκα 42 χρονών έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας 41 χρονών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, από λανθασμένη χρήση όπλου που έριχνε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στην Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Τα δύο θύματα ήταν μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου και εργάζονταν την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου η 42χρονη κατέληξε ενώ ο 41χρονος νοσηλεύεται στην εντατική.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE