Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό δυστύχημα σε γυρίσματα ταινίας - Γυναίκα έπεσε νεκρή από λάθος χρήση όπλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοβερό ατύχημα σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας RUST.

Μία γυναίκα 42 χρονών έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας 41 χρονών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, από λανθασμένη χρήση όπλου που έριχνε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στην Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Τα δύο θύματα ήταν μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου και εργάζονταν την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου η 42χρονη κατέληξε ενώ ο 41χρονος νοσηλεύεται στην εντατική.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE