Η ώρα της κρίσης για τον πρώην Μητροπολίτη Κιτίου – Ένοχος ή όχι για τον βιασμό 55χρονης

Η ώρα της κρίσης για τον πρώην Μητροπολίτη Κιτίου – Ένοχος ή όχι για τον βιασμό 55χρονης

Έφθασε η πιο κρίσιμη ημέρα για την πολύκροτη υπόθεση του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσόστομου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό γυναίκας που διαπράχθηκε πριν από δέκα χρόνια.

Σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αποφασίζει κατά πόσο ο τέως Μητροπολίτης είναι ένοχος για βιασμό ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενες δικάσιμους ο Μητροπολίτης με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο απέρριπτε τους ισχυρισμούς της 55χρονης γυναίκας, από τη Λάρνακα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από δέκα χρόνια, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο 83χρονος πρώην ανώτερος ιεράρχης κριθεί ένοχος, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για να επιβληθεί η ποινή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.