LIKE ONLINE

Πρώην αεροσυνοδοί γδύθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της εταιρείας -ΒΙΝΤΕΟ

Πρώην αεροσυνοδοί γδύθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της εταιρείας -ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου πενήντα πρώην αεροσυνοδοί της Alitalia συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Ρώμης την Τετάρτη και επιλέγοντας έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας για την κατάρρευση του ιταλικού αερομεταφορέα.


Οι αεροσυνοδοί, διαμαρτυρόμενες για τις χαμένες θέσεις εργασίας αλλά και για τις κακές συνθήκες εργασίας όσων επαναπροσλήφθηκαν στην ITA Airways, ξεκίνησαν να βγάζουν τα ρούχα τους, σε μια συμβολική άρνηση να αποδεχθούν την κατάσταση.

Οι εργαζόμενες του πρώην εθνικού αερομεταφορέα της Ιταλίας γδύθηκαν αργά και αθόρυβα, ρίχνοντας τις στολές τους στο έδαφος και παρέμειναν με τα μισοφόρια στο κέντρο της πλατείας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους μετά την πτώχευση της εταιρείας.

Η Alitalia έπαψε τη λειτουργία της, μετά από 74 χρόνια ιστορίας, την προηγούμενη εβδομάδα, και αντικαταστάθηκε από την ITA, που βρίσκεται επίσης υπό κρατικό έλεγχο.

Όταν η ITA ξεκίνησε τη λετουργία της την περασμένη Παρασκευή απασχολούσε μόνο περίπου 2.800 από τους σχεδόν 11.000 υπαλλήλους της Alitalia.

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

• Ύστατη προσπάθεια ελληνικών πανεπιστημίων για να «σώσουν» από τις διαγραφές τους φοιτητές που πέρασαν το όριο

• Έναρξη συναντήσεων για τις φορολογικές οφειλές ποδοσφαιρικών Σωματείων - O όρος για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

• ΤΖΟΚΕΡ: Ζαλίζει το ποσό μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ - Τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Ιανουαρίου - Ο βίος του Αγίου

• Καταγγελία σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα έδειρε τη 14χρονη κόρη της γιατί διαφωνεί με τη σχέση της - «Πήγε να με πνίξει» είπε η ανήλικη



Γιατί θέτει θέμα Λουρουτζίνας ο Τατάρ - Οι προτάσεις 4+4 του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Γιατί θέτει θέμα Λουρουτζίνας ο Τατάρ - Οι προτάσεις 4+4 του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Εν αναμονή της δεύτερης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ίσως, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Ερσίν Τατάρ για την διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, ο κατοχικός ηγέτης έθεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι, το άνοιγμα του σημείου διέλευσης, Λουρουτζίνας- Λυμπιών, αντί Πυροίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top