Χειροπέδες στην «πέτρα του σκανδάλου» για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Χειροπέδες στην «πέτρα του σκανδάλου» για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Χειροπέδες στην Pınar Gökmen, τη γυναίκα που συμμετείχε στο ροζ βίντεο με τον Ερσάν Σανέρ, πέρασε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα.

Η εν λόγω γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του «δικαστηρίου» Αμμοχώστου σήμερα (22/10) και αντιμετωπίζει κατηγορίες «παραβίαση και αποκάλυψη της ιδιωτικής ζωής».

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, το κινητό της τηλέφωνο έχει κατασχεθεί και θα διεξαχθούν έρευνες, ενώ η σύλληψή της έγινε μετά από καταγγελία (σ.σ. πιο πιθανόν από την πλευρά του Ερσάν Σανέρ).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE