Χειροπέδες στην «πέτρα του σκανδάλου» για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Χειροπέδες στην «πέτρα του σκανδάλου» για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Χειροπέδες στην Pınar Gökmen, τη γυναίκα που συμμετείχε στο ροζ βίντεο με τον Ερσάν Σανέρ, πέρασε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα.

Η εν λόγω γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του «δικαστηρίου» Αμμοχώστου σήμερα (22/10) και αντιμετωπίζει κατηγορίες «παραβίαση και αποκάλυψη της ιδιωτικής ζωής».

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, το κινητό της τηλέφωνο έχει κατασχεθεί και θα διεξαχθούν έρευνες, ενώ η σύλληψή της έγινε μετά από καταγγελία (σ.σ. πιο πιθανόν από την πλευρά του Ερσάν Σανέρ).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE