ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν παραδέχεται ότι χτυπούσε με μένος τον 75χρονο στην Λεμεσό – Βγήκε από το Αθαλάσσας και πάει στο κελί

Δεν παραδέχεται ότι χτυπούσε με μένος τον 75χρονο στην Λεμεσό – Βγήκε από το Αθαλάσσας και πάει στο κελί

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου 75χρονου από 39χρονο, ο οποίος φέρεται να ξυλοφόρτωσε άγρια τον ηλικιωμένο την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Οι γιατροί το Νοσοκομείου Αθαλάσσας όπου νοσηλευόταν ο 39χρονος έδωσαν την έγκριση τους ώστε οι ανακριτές της υπόθεσης να μπορούν να παραλάβουν τον ύποπτο και τον οδήγησαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε η πενταήμερη προσωποκράτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε προφορική ανάκριση ο 39χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ωστόσο δεν συνεργάζεται με τις Αρχές για γραπτή κατάθεση ενώ δεν παραδέχεται τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξε. Σημειώνεται ότι ο 39χρονος ασκεί το δικαίωμα της σιωπής λέγοντας πως ότι έχει να πεί θα το πεί στο Δικαστήριο.

Παρ’ όλα αυτά οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις έρευνες στην υπόθεση λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τον κύκλο του θύτη και του θύματος. Την ίδια ώρα αναμένουν την έκθεση των γιατρών του Νοσοκομείου Αθαλάσσας για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του 39χρονου, καθώς είναι άτομο το οποίο έχει ιστορικό σε ψυχιατρικά προβλήματα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τους ιατρούς αλλά και από τον κύκλο του υπόπτου.

Αυτό που παραμένει άγνωστο μέχρι και σήμερα ήταν τα αίτια που οδήγησαν τον 39χρονο στο να προβεί στην άγρια επίθεση εναντίον του 75χρονου άνδρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ύποπτος ενοικίαζε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του 75χρονου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχαν καμία αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα γεγονότα ο 39χρονος μετέβη στο εργαστήριο που διατηρεί στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό ο 75χρονος και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές ρίχνοντας τον στο πάτωμα και συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο. Η επίθεση μάλιστα εκτιλίχθηκε μπροστά στα μάτια συνεργάτη του, ο οποίος επιχείρησε να αποτρέψει τον δράστη, ωστόσο χτύπησε και τον ίδιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top