ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νέα σύλληψη για την υπόθεση Αζέρου - Στη Λεμεσό ακόμη ένας συνεργάτης του εκτελεστή

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νέα σύλληψη για την υπόθεση Αζέρου - Στη Λεμεσό ακόμη ένας συνεργάτης του εκτελεστή

Με αμείωτο ενδιαφέρον προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του 38χρονου Αζέρου εκτελεστή που συνελήφθη στην Κύπρο λίγο πριν προχωρήσει σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών στην Έγκωμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πριν από λίγο ανακριτές πέρασαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο στην Λεμεσό και πρόκειται για ακόμη έναν αλλοδαπό.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο 38χρονος Αζέρος και ο 27χρονος Πακιστανός, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάφο και είχε προμηθεύσει τον Αζέρο με μπουφάν εταιρείας διανομής φαγητού.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις καθώς τα νέα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα ενισχύουν το έργο των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο 38χρονος Αζέρος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση της προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE